Bo Äta Göra Service

Fler val

Välj ett område

Välj plats:

Klicka i allt du söker

Välj kategori:

Välj dagar

Välj dag:

Pumpa-priser 2017!

Godaste Pumpan

 

 

 

Godaste Pumpan  2017  Ostfestivalen

För andra året i rad anordnade LRF Ostfestivalen under Ölands Skördefest. Denna gång i Mörbylånga. Till festivalen kom tillverkare av ost och de som sålde produkter som associerar till ost. Där kunde man köpa dessa läckerheter och även inmundiga dessa på restaurangen och caféet. Föreläsningar, ost- mjölk och vinprovningar erbjöds i dagarna två. Priset för den godaste matupplevelsen går därför till LRF och Ostfestivalen.

Garnerade Pumpan 2017  Stekhuset Munken

På Löttorps camping hade man skapat en stor och vacker installation som lyste starkt i mörkret under Ölands Skördefest. Priset till den som arbetat med fin och fantasifull skyltning eller dekoration går därför till Stekhuset Munken på norra Öland.

Gdande Pumpan 2017  Vickleby byförening

När Vickleby blev utnämnt till Årets Ölandsby 2016 startade man en byförening. Under hela året har man arbetat med olika aktiviteter i byn t ex jul och påsk i Vickleby och film på Alvaret för att nämna några. Byföreningen kommer att leva kvar och är ett utmärkt exempel på kreativitet och nätverkstänkande i en by med utvecklingsmöjligheter.

Glindrande Pumpan  2017  Bödasågens Allhandel

Här finns allt från retroprylar till godis och tomtar på loftet. Dessutom tar man emot veteranlastbilar från hela Sverige. De står utställda på området och kan också beskådas på det ”Tunga Skördefestrallyt” som körs på norra Öland under lördagen. Rockmusik på fredagskvällen medan grillarna tänds är pricken över i för denna totalupplevelse under Ölands Skördefest.

Generösaste Pumpa   2017   Gia Törnqvist och Kenneth Sunesson

Under Ölands Skördefest har Gia och Kenneth stöttat och hjälpt till på ett enastående sätt. Gia har tagit hand om utställare på Strand Hotells Skördemarknad och Kenneth har varit spindeln i nätet på torget. De har bägge ställt upp med engagemang och ideellt arbete för Ölands Skördefests bäst!

Galnaste Pumpan  2017  Ponny-kul i Glömminge

Utanför Byggnadsvården i Glömminge fanns det barn- och familjeaktiviteter under Ölands Skördefest. Där kunde man rida ponny, klappa och borsta ponny, gosa med ponny bland många andra överraskningar. Priset för den som tagit ut svängarna och skapat något som tänjer gränserna går till Pernilla Rundberg och Ponny-kul.

Gryende Pumpa  2017  BiBi-produkter

BiBiprodukter är två kompisar som gillar hantverk av olika slag. De skapar i betong, tyg, trä, ull, tråd och det som inspirerar dem. Under det här året har man byggt ut och ökat antalet besökare i butiken. Priset för någon som startat något nytt inom sin egen verksamhet går därför till Bitte och Birgitta på BiBi-produkter.

 

 

Välj ett område

Välj plats:

Klicka i allt du söker

Välj kategori:

Välj dagar

Välj dag: