Bo Äta Göra Service

Fler val

Välj ett område

Välj plats:

Klicka i allt du söker

Välj kategori:

Välj dagar

Välj dag:

Vårsalongen 2019

Vårsalongen 2019

Den spirande salongen förnya konstnärliga plantor och skolade proffs!
Vårsalongen är ett samarbete med Ölands Museum Himmelsberga och Öland spirar/Ölands Skördefest. Salongen vänder sig till ungdomar och unga vuxna under 25 år samt övriga vuxna i en allmän kategori.
                   Anmälan Till utställningen:
För vilka: Öppen för måleri, fotografi, textil, keramik, smide med mera. Utställningen består av två avdelningar; en för ungdomar och unga vuxna och den andra för vuxna.

Vernissage och utställning: I Konsthallen på Himmelsberga den 10 maj kl 11.00 i samband med Öland spirar, sedan öppet helger i maj och i juni till och med 9 juni.
Jury: Bettina Pehrsson, museichef Kalmar konstmuseum, Pontus Ljungberg, museichef Ljungbergmuseet samt Maria Södergren konstansvarig Mörbylånga kommun. Ölands hembygdsförbundsstyrelses konstrepresentant, Anders Svensson.

Anmälan/ ansökan: Senast 2 april till e-post julius.saaf@olandsmuseum.com eller via post ”Vårsalongen Ölands Museum, 387 33 Borgholm”. Anmälningsavgiften är 100 kr och betalas i samband med anmälan. Avgiften betalas till bankgiro 921-3000, ange namn. För dig som är 25 år och yngre är det gratis!

Information att bifoga: Skicka in upp till fyra högupplösta bilder av konstverken med information om storlek, material, ev titel och pris samt ditt namn, ålder, adress och övriga kontakt uppgifter som e-post och telefonmr.
Övrigt: Ett stipendium på 2000 kr delas ut inom ungdomskategorin. Verken är försäkrade genom Ölands Museum Himmelsberga. Provision på sålda verk 30%.
Inlämning och besked: Verken lämnas in 28-29 april kl 11-15. Vecka 16 får u besked om du kommit med.

Konstlandskapet

Vårsalongen 2019

Vårsalongen 2019 på Himmelsberga.Den spirande salongen förnya konstnärliga plantor och skolade proffs!

Läs mer

Skördefestens samlingsutställning på Ölands musuem Himmelsberga 2018

Ca 100 talet konstnärer och konsthantverkare visade upp två verk var och besökaren kan sedan hitta hem till konstnärens ateljé runt om på Öland.

Läs mer

Välj ett område

Välj plats:

Klicka i allt du söker

Välj kategori:

Välj dagar

Välj dag: