Bo Äta Göra Service

Fler val

Välj ett område

Välj plats:

Klicka i allt du söker

Välj kategori:

Välj dagar

Välj dag:

Boka Ölands Blåsensemble på Ölands Skördefest

Ölands Blåsensemble, en mycket vital 40-åring, har verkat på Öland lika länge. Orkestern har ca 20 medlemmar i olika åldrar som spelar framför allt blåsinstrument. Vår repertoar spänner från pop till kyrkomusik och allt däremellan. På Skördefesten brukar vi ha lite Tyroler-tema men i år planerar i att framföra lite låtar från 1920-talet, dixie, ragtime, Broadway-musikaler mm. Men vi är alltid öppna för diskussion.
De senaste åren har vi haft andra engagemang under dagarna för Skördefesten och därför inte kunnat medverka. Men nu söker vi speltillfällen och platser för Skördefesten 2019!
Enligt tradition så tar vi inte ut något gage för spelning vid Skördefesten. Men vill ni bjuda på något gott så säger vi givetvis inte nej till det.
Kontakt: Kristin Bertilius, 0703-483479, Jan-Olof Loman, 0730-802435.
Du kan lyssna på orkestern, sök på Youtube ”Ölands Blåsensemble”. Där hittar du t.ex ett inslag från årets Nationaldag på Hembygdsgården i Algutsrum.

Ölands Blåsensemble på Ölands Skördefest

Deltagarinfo

Boka Ölands Blåsensemble på Ölands Skördefest

Ölands Blåsensemble, en mycket vital 40-åring, har verkat på Öland lika länge. Orkestern har ca 20 medlemmar i olika åldrar som spelar framför allt blåsinstrument.

Läs mer

Dessa artister går att boka!

Vi erbjuder trolleri – trolleriskola – dragspelsmusik – mingel.

Flera somrar har vi trollat dagligen i parkerna ”Fun City” och ”High Chaparral”, men också  varit tillgängliga för andra evenemang på campingplatser och marknader ett par dagar/vecka.

Läs mer

Välj ett område

Välj plats:

Klicka i allt du söker

Välj kategori:

Välj dagar

Välj dag: