Bo Äta Göra Service

Fler val

Välj ett område

Välj plats:

Konstföreningar

Klicka i allt du söker

Välj kategori:

Välj dagar

Välj dag:

Kristina Edvardsson 2020

Eva Fohlin, ljusstöperska från karlshamn. Hon gör
snöbollsljus, vanliga ljus, braskakor och fantastiska nätkronor.
Eva Arfwedsson har arbetat med keramik mycket länge som hobby. Min profession är att vara lärare på skolans lågstadium. Där har jag haft glädje av denna kreativitet. Som pensionär arbetar jag mycket med min stora hobby.

Under skördefesten har alla som vill möjlighet att prova på rakubränning.Jag har förberett enkla alster som redan är skröjbrända och redo för rakuglasyr och bränning. Det är en spännande och givande  som många procedur som många kan njuta av.

Jörgen Arfwedsson är sedan 14 år pensionär och var under min aktiva tid datakonsult.  På fritiden har jag hela tiden målat akvareller.Målat eller tecknat har jag gjort till och från ända sedan skoltiden.  Min första lärare, och dessutom svärmor, var Kjerstin Dahlén-Lundgren, Karlskrona, som var en erkänt duktig akvarellmålare av landskap, som sedan mitten av 80-talet inspirerat och instruerat mig.

Lena Frank oljemålningar, skulpturer samt tänkvärd poesi.

Martin Dornhäuser målar abstrakt konst och har gått på Vårdinge By Folkhögskola på konst och hantverkslinjen. Då jag växte upp fanns alltid pennan och penseln i min hand.

Manfred Dornhäuser och jag är sedan många år en hängiven ornitolog som för några år sedan upptäckte tjusningen i att även avbilda fåglarna med kamera.

Öppet under Skördefesten!

  • KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
  • dav
Adress: Lindby 209
Ort: Mellan Grönhögen och Össby.
Telefon: 070-661 81 65
Öppettider: Tors 12-20, fre 12-20, lör 10-20, sön 10-14

Fika • Fotoutställning • Konsthantverk • Konstutställning

Välj ett område

Välj plats:

Konstföreningar

Klicka i allt du söker

Välj kategori:

Välj dagar

Välj dag: