Bo Äta Göra Service

Fler val

Välj ett område

Välj plats:

Konstföreningar

Klicka i allt du söker

Välj kategori:

Välj dagar

Välj dag:

Ekerum Resort Öland 2019

Ekerum Resort Öland är ett smultronställe för dig som söker ett bra boende, god mat och massor av aktiviteter året runt. Dessutom är det nära till det mesta och bästa Öland har att bjuda på. En kvarts bilresa från Ölandsbron, med utsikt över Kalmarsund, väntar ett hotell med rymliga hotellrum, där även spa, konsthall, golfbanor, pizzeria, restauranger, barer och lekutställningen Loranga Loranga finns på området

Under dygnets alla vakna timmar serveras vällagad mat och god dricka från Ekerum Resort Ölands restauranger och barer. Hör möts du av en varm, ombonad och familjär miljö, där köket tillagar rätter på temat ”sunt och gott”. Vi har regionens största salladsbuffé och vi använder lokala öländska råvaror och producenter. Det unika öländska vädret tillåter oftast att vi dukar upp på uteserveringen med den svårslagna utsikten, och när det blir kyligare gör vi mysigt i Champagnebaren och vid restaurangbarens öppna spis.   

Välkomna till Ölands största Skördefestmarknad där vi samlat upp emot 100 kvalitetsutställare inom konsthantverk och matproduktion.
Skördefestmarknaden har öppet fre 10–23, lör 10–20, sön 10–15.

För övriga öppettider och information se hemsidan.

0485-80 000
ekerum.com
Vi finns på Facebook och Instagram.

Adress: Gårdsvägen 22
Ort: Ekerum
Telefon: 0485-800 00
E-post:

Boende • Fika • Konsthantverk • Konstutställning • Restaurang/Matställe

Välj ett område

Välj plats:

Konstföreningar

Klicka i allt du söker

Välj kategori:

Välj dagar

Välj dag: