Bo Äta Göra Service

Fler val

Välj ett område

Välj plats:

Konstföreningar

Klicka i allt du söker

Välj kategori:

Välj dagar

Välj dag:

Cykla under Ölands Skördefest!

I vår strävan att bli ett hållbart evenemang ingår att vi gärna rekommenderar olika sätt att ta sig fram på Öland. De flesta kommer till Öland med bil och det går utmärkt att sätta cyklarna på ett ställ bak på bilen eller på taket. För dig som inte vill transportera egen cykel till ön finns så klart en rad utmärkta cykeluthyrare att välja bland. Klicka här och få förslag på cykeluthyrare. http://www.oland.se/cykla

Det finns flera cykelleder på Öland. Du hittar dem lätt om du besöker oland.se den officiella hemsidan för ön. Därifrån kan du navigera mellan olika förslag från norr till söder. Kika in där och läs om rutter, Sverigeleden och Ölandsleden.

När du väljer cykeltur är det bra att välja en slinga där det finns cykelväg. Väg 136 och östra landsvägen är hårt trafikerad under evenemanget. Tänk också på att det blir fort mörkt på kvällen och att det är mycket rörelse på vägarna. Speciellt under fredagens Konstnatt.

Passa på att besöka en konstnär i egen ateljé, en gårdsbutik och stanna för en god fika. Möjligheterna är många för en mycket innehållsrik resa på cykel.

Naturen är varierande. Du kan cykla i skog, genom alvarmark och längs havet.

Det finns även spår för mountainbike på Öland för dig som vill ägna dig åt den spännande formen av upplevelse.

Cykelslingorna väntar på dig, välkommen!

Klicka här och välj en cykeltur som passar dig!

Cykla på Öland

Landsvägscykling

Ölandsleden

Cykla/mtb

Välj ett område

Välj plats:

Konstföreningar

Klicka i allt du söker

Välj kategori:

Välj dagar

Välj dag: